Hva er klarnet smør?
Smeltet smør uten bunnfall
Hva gjør du med maten hvis du behandler den "julienne"?
Kutter den i tynne strimler
Hvor mange gram er 1 dl mel?
ca 60 gram
Hva er et posjert egg?
Et egg uten skall som er kokt i et vannbad
Hva er ceviche?
Marinering av fisk med sitron eller lime slik at fisken blir "kokt"
Hva skiller som regel en tranchergaffel fra en vanlig middagsgaffel?
En tranchergaffel har kun to tagger
Hva er hovedforskjellen på kinesisk hvitløk og "vanlig" hvitløk?
Kinesisk hvitløk har ingen fedd
Hva bruker du hvis du skal panere noe?
Tørkede brødsmuler
Hva vil det si å bresere kjøtt?
Langtidskoke / langtidssteke
Hva kaller vi pasta som er kokt på den ekte italienske måten - altså myk men fortsatt har en del tyggemotstand?
Al dente